13 Μαΐ 2012

Citroen: Το αφεντικό τρελλάθηκε!

Εν καιρώ κρίσης υπάρχουν πολλές προσφορές από αντιπροσωπείες όσον αφορά τα καινούργια αυτοκίνητα. Κάποιες από αυτές είναι "πονηρές" δηλαδή η τιμή που αναφέρεται αφορά συνήθως κάποιο "γυμνό" από εξοπλισμό μοντέλο που απλά δεν διατίθεται (βλέπε σχετικό άρθρο), ενώ κάποιοι κάνουν απίστευτα ελκυστικές πραγματικές προσφορές. 
Μια από αυτές τις αντιπροσωπείες είναι αυτή της Citroen που αφορά στα diesel μοντέλα της. Το πρόγραμμα DIESEL NOW προσφέρει ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις των μοντέλων Citroen, που σε πολλές περιπτώσεις είναι χαμηλότερες ακόμα και από αυτές αντιστοίχων μοντέλων βενζίνης!

 Ενδεικτικά, η τιμή στο Citroën C3 Diesel ξεκινά από 10.990 ευρώ, στο C4 Diesel από 13.700 ευρώ και στο C5 Diesel από 18.990 ευρώ.
 
 
Οι τιμές αυτές είναι πραγματικές και αυτό το διαπιστώνουμε από το άλμα της Citroen στην αρένα των πωλήσεων στην 3η θέση από την 8η και το C3 το 2ο πιο καλοπουλημένο μοντέλο για τον Απρίλιο καθώς και μετά από επικοινωνία με τη σχετική αντιπροσωπεία. Επιπρόσθετα, τα αυτοκίνητα της Citroen εκτός από τις ελκυστικές τιμές τους είναι και πολύ καλά αυτοκίνητα σε όλους του τομείς κάτι που κάνει την προσφορά ακόμη πιο ελκυστική.
Όσοι λοιπόν είστε στην αναζήτηση καινούργιου αυτοκινήτου, περάστε μια βόλτα από τις αντιπροσωπείες της μάρκας για σχετική ενημέρωση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...