5 Δεκ 2011

Νέο Pony από τη Namco. Ένα βήμα πριν την παραγωγή!

Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου ακούγοντας τις πληροφορίες από την υπεύθυνη τύπου κ. Παπαπαναγιώτου στην εταιρία Namco. Από το νεφελώδες τοπίο που περιγράφαμε στα δυο προηγούμενα άρθρα του blog (άρθρο1 και άρθρο2) που αφορούσαν το νέο Pony, το παρόν σίγουρα έχει τα καλύτερα νέα.
Από το ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που είχαμε αναφέρει ότι έχει κατασκευαστεί το Σεπτέμβρη του 2011, σήμερα υπάρχουν 4 πρωτότυπα σήμερα και σύντομα θα κατασκευασρούν άλλα 24!
Παρόλο που δεν έχει βγει ακόμη η έγκριση τύπου από το αρμόδιο Υπουργείο, η δημοσιότητα που δόθηκε τελευταία από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αποτελεσε μοχλό πίεσης προς τη σωστή καεύθυνση. :
Η κ. Παπαναγιώτου μιλάει για έναρξη της παραγωγής την Άνοιξη του 2012 (και όχι το 2013 ή 2014 που έχει γραφτεί σε άλλα δημοσιεύματα).
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξοπλίζεται με κινητήρες από την PSA (Peugeot-Citroen) και θα παράγεται στιες εξής εκδόσεις:
  • Αγροτικό
  • Επιβατικό 5θέσιο
  • Επιβατικό 7θέσιο
Η τιμή γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί μέχρι τις 7000€.

Με αφορμή το νέο της 5θέσιας εκδοχήε του Pony, στην κάτω εικόνα παρουσιάζω μια δικιά μου καλλιτεχνική προσέγγιση του νέου πενταθέσιου Pony με 5 πόρτες βασισμένη πάνω στις αρχικές φωτογραφίες του αγροτικού που δημοσίευσε η Namco στη σελίδα της


Με την έκδοση της έγκρισης τύπου, αρχίζει η επάνδρωση του εργαστασίου και το στήσιμο της γραμμής παραγωγής.
Τι το καλύτερο εν μέσω της κρίσης; Ένα προσιτό ελληνικό αυτοκίνητο που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς από μας να το αποκτήσουμε. Ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν και πολλές θέσεις εργασίας τη κατάλληλη στιγμή που η χώρα μαστίζεται από την ανεργία 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε “Like” και "Share" στους Φίλους σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...